• Takimi i Këshillit Rinor ARKA
  •  Përcaktimi i drejtimeve të punës, përcaktimi i klubeve, propozimet për bordin drejtues
  • Të shtunen,  16.00
  • Qendra Rinore ARKA, Rr. Palokë Kurti, 1 (pranë Kinema Millenium)
  • Mos harroni  dhe të ruajmë distancat fizike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here