Shkodra | “Pafundesia” nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç – Giacomo Leopardi: hapesira dhe imazhi

Prof. Ssa Laura Melosi, Katedra Giacomo Leopardi – Universiteti i Macerates

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here