Është zhvilluar me date 19 Korrik Panairi i Nxitjes së Punësimit!

Shumë aktorë të rendësishëm në sektorët e punësimit dhe të sipërmarrjes rinore ndanë me te rinjte informacionet më të fundit rreth:

Punësim 
 Formim profesional
 Arsim i mesëm profesional
Sipërmarrje rinore

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike
#undp #historisuksesi

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here