??PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT‼️

Ftojmë të rinjtë e Shkodres që duan të informohen mbi mundesitë për:

Punësim 
 Formim profesional
 Arsim i mesëm profesional
Sipërmarrje rinore

të vijnë ditën e premte, datë 19 Korrik, ora 10:00-13:00 tek Kafja e Madhe.

Shumë aktorë të rendësishëm në sektorët e punësimit dhe të sipërmarrjes rinore do të ndajnë me ju informacionet më të fundit rreth ketyre tematikave.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka#ambasadabritanike
#undp #historisuksesi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here