ARVID FACI – PAINTBALL ZONE

Ideja fituese: Hapja e një “Paintball Zonë” në qytetin e Shkodrës.

Arvidi është një ndër të rinjtë e mbështetur për të hapur biznes në fushën e sherbimeve

Ai sot biznesin e ka të regjistruar dhe pas pak ditësh do të fillojë aktivitetin në Ana e Malit, Oblikë pranë fermës Eko-sociale.

✔️Aktiviteti zhvillohet ne kuader te projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës – AID10950” financohet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe zbatohet nga IPSIAACLI ne parteritet me CODEPartners, Bashkine Shkoder, Universitetin i Shkodres “Luigj Gurakuqi, SHIS, Universitetin i Bolonjes (Itali) dhe Kooperativen Lybra (Itali)

#Comunitadelfuturo #Komunitetiitëardhmes #AID10950
#AICS #IPSIAACLI #CODEPartners #ARKA #BashkiaShkoder#UniversitetiLuigjGurakuqi #SHIS #UniversitadiBologna #CooperativaLybra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here