Xhoana Pema – ndihmes kuzhinere te Restorant Elita, SHKODER

 Ajo ka ndjeke kursin e kuzhines qe eshte zhvilluar te ARKA

 Xhoana eshte punesuar me nje kontrate nje vjecare me ane te instrumentit te burses se punes si ndihmese e thjeshte ne kuzhine.

 Xhoana eshte permiresuar shume ne profesionin e saj dhe sot eshte ndihmes kuzhiniere e nje prej restoranteve me te mira te qytetit.

✔️Aktiviteti zhvillohet ne kuader te projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës – AID10950” financohet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe zbatohet nga #IPSIAACLI ne parteritet me #CODEPartners, Bashkine Shkoder, Universitetin i Shkodres “Luigj Gurakuqi, SHIS, Universitetin i Bolonjes (Itali) dhe Kooperativen Lybra (Itali)

#Comunitadelfuturo #Komunitetiitëardhmes #AID10950
#AICS #IpsiaAcli #CODEPartners #ARKA #BashkiaShkoder#UniversitetiLuigjGurakuqi #SHIS #UniversitadiBologna#CooperativaLybra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here