Qendra Rinore & Kulturore Arka është hapur me datë 20 Shkurt 2015 dhe  drejtohet nga Consulting and Development Partners. Kjo qender bashkon te rinjte per inovacion dhe I ndihmon te gjejne veten e tyre me mundeste e reja , rrugetim te ri. Kjo qender  rinore  ofron mundesi argetimi, formimi, dhe integrimi per te gjithe te rinjet .Me ambjentet e saja promovon artin, kulturen dhe stimulon talente te reja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here