Code Partners organizon Shkodra n’Fest per vite me rradhe ne bashkepunim me Acli Ipsia ne Shqiperi dhe Bashkia Shkoder. Nje  koncept i ri festiv qe ka  kontribuar  ne gjallerimin e jetes social kulturore dhe ne krijimin e atmosferes festive ne qytetin e Shkodres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here