Projekti You Power  zbatohet nga CODE Partners, me partner Acli Ipsia në Shqipëri dhe ka si qellim promovimin e angazhimit civil dhe pjesemarrjen e te rinjeve nga Shkodra, Vau Dejësi dhe Malësia e Madhe .Ne keto aktivitete krijohet  atmosfera  e duhur e shkëmbimit të  ideve kreative dhe energjive positive,ne jeten politike dhe publike, keshtu qe ata mund te fuqizohen dhe te kontribojne ne shoqeri, zhvillim dhe paqe dhe mund te jene pjese e vendimarrjes nepermjet forcimit te nderveprimit me strukturat  bashkiake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here