✔️Shkodra për Punësimin dhe Sipërmarrjen!

✔️Zhvillimi i Kapitalit Njerëzor!

Këto tema dhe me shumë do të trajtohen gjate boot camp që do të organizohet në datat 2️⃣0️⃣,2️⃣1️⃣dhe 2️⃣2️⃣ Qershor 2019, nga  1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣ – 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ te Qendra Rinore ARKA.

Ftojmë të rinjtë që të bëhen pjese e kesaj eksperience te vecante.
Për regjistrime kontaktoni ne tel: +355 6920 64706 dhe email info@arkayouthcenter.com ose ne inbox facebook dhe instagram.

Ky aktivitet zhvillohet ne kuader te projektit You(th) Match: Qasje inovative per Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka#ambasadabritanike #undp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here