Të shtunën, me datë 11 Maj në Qendrën Rinore Arka ishte e ftuar Sabina Babameto, një vajzë shkodrane, e cila aktualisht punon si specialiste në Sektorin e Menaxhimit pranë Sekretarit të Përgjithshëm, në Kryeministri, pozicion të cilin e fitoi nëpërmjet programit të punësimit të studentëve të ekselencës në administratën shtetërore. Sabina na tregoi përvojën e saj nëpermjet pyetjeve që ju drejtuan nga moderatorja e pasdites Dajana Pëllumbi dhe të rinjte e pranishëm në takim. Mesazhi që tentuam të japim ishte se cdo i ri mund të ketë akses ne punësim nëse investon në arsim.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbeshtetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here