Trajnimi 3 – ditor për përgatitjen e të rinjve për tregun e punës është zhvilluar në datat 7, 8,dhe 9 Maj pranë Qendrës Rinore ARKA.
Lektorja Rozafa Zmijanej në tre ditet e trajnimit preku tema të rëndësishme për formimin e të rinjve për punësim. Pergatitja e CV, letres se motivimit apo si te pergatitesh per intervisten e punes ishin pjese e trajnimit.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbeshtetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here