Bisedë me Profesor Nestor Kraja – Kompozitor / Muzikolog
Diten e mërkure dt.9 shtator 2020, ora 19.30
Tema: Disa nga karakteristikat më të spikatura të muzikës së vendeve të Ballkanit. Variantiteti dhe difuzioni në praktikën muzikore folklorike dhe organografike gjate shekujve.
Aktiviteti organizohet ne kuader te projektit “Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime të reja për një Ballkan melodioz” i financuar nga Fondi Kulturor Zviceran për Shqipërinë (SCFA), një projekt i Agjencisë Zviceriane per Zhvillim dhe Bashkepunim (SDC) dhe zbatuar nga CODE Partners/Qendra Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here