THIRRJE E HAPUR

NJOFTIM Projekti - Të drejtat e njeriut dhe mbështetje për shoqërinë civile në zonën e Shkodrës në kohë pandemie. Ligji Rajonal 11 Prill 1996, nr. 19...

Prezantim projekti LOG

Organizata ICSE & co. dhe CODE Partners ju ftojnë në takimin e hapjes së projektit LOG. Takimi do të zhvillohet me datë 19 Nëntor, ora...

Parada e luleve 7 maj 2019

Parada e luleve me kopshtet dhe shkollat 9 vjecare ne Shkoder

?️#Une✅otoj

                    #UneVotoj - Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë me datë 8 Prill 2021, ora 16.00. Paulin Sterkaj nga PS do te jete në përballje...

PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT‼️

  Është zhvilluar me date 19 Korrik Panairi i Nxitjes së Punësimit! Shumë aktorë të rendësishëm në sektorët e punësimit dhe të sipërmarrjes rinore ndanë me...

Dita e Luleve 6 Maj 2019

Dita e Luleve filloi sot ne Teatrin Migjeni me garat e vallezimit modern ne kuader te "Bilbilat e vegjel te Shkodres kendojne" organizuar nga...

Keshilli rinor Arka …in action

➡️? What about last night ....te lapidari! ??Keshilli rinor Arka ...in action ‼️ #keshillirinorarka #qendrarinorearka #bestyouthever #kinemaverore#lapidarievents

I CARE FOR YOU / UNE KUJDESEM PER TY

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

#UneVotoj / Znj. Jozefina Topalli

#Uneotoj Znj. Jozefina Topalli, kandidate për Shkodrën e "Levizjes për Ndryshim" ne takim me te rinjte e Shkodres tek Qendra Rinore Arka me 17 Prill...

Art House 17.05.2019 Oborri i Shtëpisë së Kolë Idromenos

Të afërm të egër nga Jumana Manna + Van Abbemuseum video art përzgjedhje në oborrin e Kole Idromeno, në shtëpi në shfaqjen e parë...