KUINTETI BALLKANIK / VIDEO

  "Muzika përtej të gjithë kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synon të përcjellë trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

#UneVotoj – Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë me datë 17 Prill 2021, ora 17.00.  Znj. Jozefina Topalli, kandidate për Shkodrën e “Levizjes për...

🗣️#Une✅otoj / Z. Paulin Sterkaj

  #UneVotoj - Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë. Paulin Sterkaj nga PS në përballje me rininë shkodrane me date 8 Prill 2021. ...

Konkursi i Poezise, Fotografise dhe Bicikletes

Konkursi i Poezise, Fotografise dhe Bicikletes te "L ...

„Mysafirë të padeshiruar“

Një teatër mbi këmbalecë të lartë, i çmendur e i guximshëm. „Mysafirë të padeshiruar“, burrat mbi këmbalecë të veshur me frak zhvendosin kufijtë, i...

Ekspozite fotografie TRANZICIONI

Ekspozitë fotografie "TRANZICIONI" Hapja e ekspozites: 10 Maj 2021, ora 18:00 tek Qendra Rinore Arka Kuruar nga: Orestia Kapedani Pjesëmarrës: Albana Dedvukaj Aresa Erkoçaj Arsenida Tahiri Dritan Brahaj Elsaida Musiq Elsamina Musiq Jursi Temali Sidita...

Art House 16.05.2019 Hapja ne Teatrin Migjeni

Arthouse | Ekrani i Artit - Hapja ne Teatrin Migjeni dhe Shkodra Elektronike te Arka! ...

Une Votoj / Z. HELIDON BUSHATI

  #UneVotoj - Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë. Z. Helidon Bushati, kandidat për Shkodrën i "Partisë Demokratike" ne takim me te rinjte te Arka...

RAPORTI FINAL I PROJEKTIT “A4EUS”

RAPORTI PERFUNDIMTAR I PROJEKTIT "A4EUS" Përmbyllja e projektit "A4EUS - Action 4 Europe of Solidarity" Publikimi i raportit përfundimtar të projektit "A4EUS - Action 4...

Banda Adriatica 25 Maj 2019

Banda Adriatica krijoi atmosfere super te bukur te ARKA me date 25 Maj 2019. Ky koncert eshte organizuar me mbeshtetjen e Institutit Italian te...