FOKUS GRUP

FOKUS GRUP me te rinjtë e Këshillit Rinor ARKA për hartimin e "Prioriteteve Strategjike të Zhvillimit Rinor" në kuadër të projektit YOU(TH) LED -...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR, 6 Prill 2019

✅ Vazhdon Akademia e Lidershipit Rinor, 6 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: Angazhimi i të rinjve në Politikë ✅ E ftuar: Ana Kovacevic Kadovic...

Akademia e Lidershipit Format Inovative te “Welfare”: Shërbimet ndaj Personit...

Akademia e Lidershipit te premten, date 22 Mars kishte si teme diskutimi ?Format Inovative te "Welfare": Shërbimet ndaj Personit dhe Komunitetit. ✅ E Ftuar Nderi ishte znj....

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 22 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?22 Mars 2019, ora 11.00 ?Format Inovative te "Welfare": Shërbimet ndaj Personit dhe Komunitetit. ✅ Lektore: Merita Xhafaj, Drejtore e Politikave të Programeve të...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 22 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?22 Mars 2019, ora 11.00 ?Format Inovative te "Welfare": Shërbimet ndaj Personit dhe Komunitetit. ✅E ftuar nderi: Ardiana Jaku, zv. Ministre e Shëndetësisë...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 16 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?16 Mars 2019, ora 11.00 ?POPULLI, SHTETI, DEMOKRACIA ✅Lektor: Dr. CARLO LORENZO ROSSETTI E VALDALBERO Biografia: Master në Histori dhe në Filozofi (Luven, Belgjikë) dhe...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 02 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?02 Mars 2019, ora 11.00 ?Qytetaria aktive dhe shoqëria civile: roli i shoqërisë civile në Shqipëri. ✅Lektor: Prof. Dr. Tonin Gjuraj ✏️ BIO Doktor në Sociologji,...

Akademia e Lidershipit Rinor

  Me datë 23 Shkurt 2019 tek Qendra Rinore ARKA filloi AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR. Akademia u pershendet nga Kryetarja e Bashkise Shkoder Znj. Voltana...

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Guest speaker/I Ftuar: Z.Robert...

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Tema: Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve Guest speaker/I Ftuar: Z.Robert WILTON, Deputy Head of OSCE Presence in Albania ✏️ BIO Robert Wilton, a...

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Dr. Ermal HASIMJA

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Dr. Ermal HASIMJA - Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve ✏️ BIO Dr. Ermal Hasimja është profesor në universitet dhe shkrimtar i...