Akademia e Lidershipit Rinor, 4 Maj 2019

Akademia e Lidershipit Rinor, 4 Maj 2019, ora 11.30, tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: "Orientimi në tregun e punës faktor për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik” ✅ Lektor: Kleidor...

FOKUS GRUP me studentë të Universitetit “Luigj Gurakuqi”

  FOKUS GRUP me studentë të Universitetit "Luigj Gurakuqi" (Fakulteti i gazetarisë dhe ekonomisë) për hartimin e "Prioriteteve Strategjike të Zhvillimit Rinor" në kuadër të...

Akademia e Lidershipit Rinor, 3 Maj 2019

✅ Akademia e Lidershipit Rinor, 3 Maj 2019, ora 18:00 tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: Roli i Medias në Demokraci ✅ I ftuar: z. Adi KRASTA Akademia e Lidershipit...

Akademia e Lidershipit Rinor 27 Prill 2019

Takimi i rradhës i Akademisë së Lidershipit Rinor është organizuar me datë 27 Prill 2019 tek Qendra Rinore Arka. "Bazat ekonomike e politike të shtetit...

Akademia e Lidershipit Rinor me 20 Prill

Akademia e Lidershipit Rinor te shtunën me 20 Prill kishte te ftuar znj. Nevila Xhindi - Prof. Asoc. Dr. e cila mbajti temen Lidershipi...

Akademia e Lidershipit Rinor, 27 Prill 2019

✅ Akademia e Lidershipit Rinor, 27 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: Bazat ekonomike e politike te Shtetit te mireqenies sociale" ✅ Lektor: Prof. Dr...

Akademia e Lidershipit Rinor, 20 Prill 2019, ora 11.00

✅ Akademia e Lidershipit Rinor, 20 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: Lidershipi dhe Networking ✅ Lektor: Prof. Asoc. Dr. Nevila Xhindi ( PhD) BIO Znj. Xhindi...

Akademia e Lidershipit Rinor, 13 Prill 2019

Akademia e Lidershipit Rinor u mbajt të shtunën me datë 13 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka me temën "Hapësira urbane si...

Akademia e Lidershipit Rinor, Lektor: Z Adrian Ndreca

✅ Vazhdon Akademia e Lidershipit Rinor, 13 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: Hapësira urbane si sferë aktive për transformimin e shoqërisë ✅ Lektor: Z....

Akademia e Lidershipit Rinor 6 Prill 2019

✅Akademia e Lidershipit Rinor - takimi i 5-të eshte zhvilluar te shtunen me date 6 Prill prane #QendresRinoreArka. ✏️Tema: #Angazhimi i të rinjve në politikë u mbajt nga #AnaKovacevicKadovic -...