“Këshillim drejt punësimit”ë Qendrën Rinore ARKA në Bashkinë Malësi e Madhe.

Është zhvilluar sot takimi prezantues i projektit "Këshillim drejt punësimit" në Qendrën Rinore ARKA në Bashkinë Malësi e Madhe. Punësimi i migrantëve të kthyer dhe...

Xhoana Pema – Perfituese e burses se punes

✅ Xhoana Pema - ndihmes kuzhinere te Restorant Elita, SHKODER ✅ Ajo ka ndjeke kursin e kuzhines qe eshte zhvilluar te ARKA ✅ Xhoana eshte punesuar me nje kontrate...

Ideja fituese – Envi Matlija

✅ENVI MATLIJA - #CheckinShkodër ✅Ideja fituese: Hapja e një zyre informacioni për turistët dhe dhënia e biçikletave me qera. ✅Envi Matlija është një ndër të rinjtë e...

Kursi i Pasticerisë 11 Qershor 2019

✔️Nga data 11 Qershor 2019 në kuzhinën e shkollës Hamdi Bushati, po zhvillohet kursi i pasticerisë (5 herë në javë nga ora 15.00 -...

Logun dhe Ara 29 Qershor 2019

Te shtunen, me date 29 Qershor, vizituam dy biznese te krijuara nga disa te rinj ne Shengjin. Ky grup te rinjsh, te diplomuar ne...

Kursi i dytë “Aftesi Digjitale”

Ka filluar kursi i dytë i trajnimit 3 ditor per "Aftesi Digjitale" prane Qendres Rinore Arka. Ky grup do te trajnohet ne datat 27, 28...

Akademia e Lidershipit Rinor Perparim Kabo

Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 15  Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Lektor: Prof.Asoc. Dr Përparim Kabo, i...

Enrico Günther, Ambasada Gjermane

Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 22  Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Z.Enrico Günther, Sekretar i Parë, Kreu...

Ambasadori i Austrise ne Tirane z. Johann Sattler.

Me date 19 Qershor ne Qendren Rinore Arka ne Akademine e Lidershipit Rinor kishim si foles nderi Ambasadorin e Austrise ne Tirane z. Johann...

HISTORI SUKSESI MRIZI I ZANAVE

Ne kuader te projektit You(th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë" zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet...